Logotype

  E-post: info@ksrr.se

  Kundservice 020-40 43 00

    Dela på Facebook

    Följ oss på Youtube

    Följ oss på LinkedIn

  Följ oss på Instagram

Utfyllnad

Vi söker en Kommunikationsansvarig

Brinner du för att ansvara för kommunikation såväl internt som externt i en strukturerad och framåtdriven organisation? Lockas du av att vara ett ansikte utåt för KSRR och möta våra abonnenter både ute i samhället och via text, bild och rörlig media i våra kommunikationskanaler?

Som Kommunikationsansvarig hos oss har du ett helhetsansvar för kommunikationsfrågorna både internt och externt. Du förväntas ta initiativ och driva frågorna proaktivt och prestigelöst. Du är den enda i organisationen med specialistkompetens inom ditt område och kommer att verka som en internkonsult gentemot chefer och arbetsledare. Du rapporterar till chef verksamhetsstöd.Din vardag kommer att vara variationsrik och föränderlig. Nedanstående punkter är exempel på återkommande arbetsuppgifter:

  • Skapa en kommunikationsplan samt löpande planera, genomföra och följa upp aktiviteter utifrån den.
  • Utforma och ansvara för vår varumärkesstrategi.
  • Säkerställa att allt material följer vår grafiska profil.
  • Säkerställa den digitala kommunikationen såsom hemsida, intranät och social media samt säkerställa teknisk funktionalitet för våra digitala kanaler.
  • Planera och genomföra externa informationsaktiviteter som exempelvis events, mässor och studiebesök. Arbete förekommer frekvent på helger och kvällar.
  • Löpande genomföra omvärlds- och mediabevakning.
  • Skapa pressmeddelande.
  • Beställa tjänster, material och skyltar enligt aktiviteter angivna i kommunikationsplanen.

Vad vi erbjuder
Vi är ett gott gäng! Hos oss kan du vänta dig ett spännande och utvecklande arbete i en dynamisk och framgångsrik organisation med korta beslutsvägar och ett starkt varumärke. Engagerade ledare och goda utvecklingsmöjligheter bidrar till att vi har nöjda och stolta medarbetare. Våra kontor är aktivitetsbaserade så det är en förutsättning att du trivs att arbeta digitalt i en sådan miljö. Vi vill att du delar vår värdegrund ”Ett KSRR” och ”Rätt från mig” då det är grunden för vårt arbete med ständiga förbättringar. Vi är övertygade om att vi kan förbättra avfallshanteringen genom att alla medarbetare gör rätt från sig och ständigt ser utvecklingsmöjligheter i våra processer. 

Din profil
Som person är du positiv och lösningsorienterad. Du tar gärna täten och stimuleras av utmaningar. Vår kommunikationsansvarig är ett officiellt ansikte och en ambassadör för förbundet. Vi förutsätter därför att du är utåtriktad och tycker om att synas i olika sammanhang. Självklart är du en kommunikativ person med god förmåga att såväl lyssna som att uttrycka dig och föra fram målgruppsanpassade budskap i tal, skrift och rörlig bild. Du har blick för helheten och en analytisk förmåga. Är du dessutom intresserad av organisations-, samhälls- och miljöfrågor så ökar dina chanser att trivas med jobbet!

Sista datum för ansökan: 200922

Ansök här!

Ksrr använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Jag godkänner